Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX OTTHON 406
Copyright (C) HIX
1995-07-07
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: Kaposzta/Zaptojas (mind)  20 sor     (cikkei)

+ - Re: Kaposzta/Zaptojas (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

> =======================================================
> Felado : Riesz Ferenc
> E-mail : 
> Temakor: Kaposzta es zaptojas ( 11 sor )
> Idopont: Wed Jul  5 06:49:26 EDT 1995 OTTHON #405
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
> 
> Koszonom a kaposztas kerdesemre adott valaszokat.
> R (az Eso"szervezettol) valasza kisse sziven utott. "Amennyire tudom,
> a kaposzta-szag ugy jelentkezik, hogy 8 percnel tovabb
> fozik (ez az egesz kaposzta-csaladra all, pl. broccoli). A szag kemiai
> neve kenhidrogen..." Ezek szerint a kaposzta kedveloi a zaptojast is
> szeretik :-))? Es mi van a savanyitott kaposztaval ? Abbol nem szabadul fel
> H2S ???

Egyreszt: ha meg tovabb fozik a kaposztafeleket, a kenhidrogen elparolog 
es a ropogos novenybol fozelek lesz. Masreszt: Etelkemiai ismereteimet 
masoktol lopom (mint majdnem minden ismeretemet), de feltetelezem, hogy 
az ecetsav a savanyitasnal valahogy tultesz a kenhidrogenen.
	Ennek ellenere joetvagyat es nem szivenutest!	Robert

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS