Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1854
Copyright (C) HIX
2004-10-08
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 gesztenyelekvar (mind)  10 sor     (cikkei)
2 kolbasz (mind)  7 sor     (cikkei)

+ - gesztenyelekvar (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Nemreg, kereste valaki a fenti receptet.
Hozzavalok: 5 kg gesztenye, 4 kg kristálycukor, 2dl rum, szalicil.
A kulso hejatol megtisztitott gesztenyet, tesztaszuroben nehany percre
lobogo forro vizbe meritjuk, majd megtisztitjuk a belso hejatol. A
megtisztitott gesztenyeket labasban, 5-8 dl viz gozeben puhara paroljuk (kb.
20 perc). Paradicsompaszirozon attorjuk es a cukrot hozzaadva, kevergetve 15
percig fozzuk. Uvegbe toltjuk. Szalicil, rum a tetejere, majd masnapig
szarazgozben tartjuk.

Gyula
+ - kolbasz (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Kanadaban elek, nemregen koltoztunk Torontobol egy kis faluba a Vancouver szige
ten, es itt keptelenseg kolbaszt talalni. Hallando lenne nekem elkuldeni egy re
ceptet kolbasz keszitesere?

Koszonom. Szoka

(webes bekuldes, a bekuldo gepe: s010600045ae10bac.du.shawcable.net)

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS