Nemreg, kereste valaki a fenti receptet.
Hozzavalok: 5 kg gesztenye, 4 kg kristálycukor, 2dl rum, szalicil.
A kulso hejatol megtisztitott gesztenyet, tesztaszuroben nehany percre
lobogo forro vizbe meritjuk, majd megtisztitjuk a belso hejatol. A
megtisztitott gesztenyeket labasban, 5-8 dl viz gozeben puhara paroljuk (kb.
20 perc). Paradicsompaszirozon attorjuk es a cukrot hozzaadva, kevergetve 15
percig fozzuk. Uvegbe toltjuk. Szalicil, rum a tetejere, majd masnapig
szarazgozben tartjuk.
Gyula
|
Kanadaban elek, nemregen koltoztunk Torontobol egy kis faluba a Vancouver szige
ten, es itt keptelenseg kolbaszt talalni. Hallando lenne nekem elkuldeni egy re
ceptet kolbasz keszitesere?
Koszonom. Szoka
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: s010600045ae10bac.du.shawcable.net)
|