Sziasztok!
Kedvencem a kezzel gyartott konyakos meggy. Szuletesnapomra tegnap
kaptam egy 250g-os dobozkat a noveremtol, es mi van ra
irva?
"Kezzel martott
ALKOHOLOS MEGGY"
nem orditok, csak meghokkentem. :) Ez az uj neve? Vagy van azert meg
konyakos meggy is?
Mindenre gondoltak, es ra is irtak.
"Etbevono masszaval martott.
A termek alkoholt tartalmaz!
Tarolas: 16-32 fok C-on, maximum 70% relativ paratartalom mellett!
Meggymagot tartalmazhat!"
Azta... :))
Tovabba:
"Keszult: cukor, novenyi zsir, kemenyitoszorp, kakaopor, meggy,
viz, etilalkohol, termeszetazonos konyakaroma, emulgealoszer
(E322), kristalyvanillin felhasznalasaval."
Viszont surgosen meg kellene ennem, mert csak 2003.jul. 10-ig jo. :))
Megjegyzeseim:
Ismeritek hogy a klasszikus kezzel martott k.meggy hogyan nez ki.
Egyenetlen nagysagu, egyik igy, masik ugy sikerul. Nos itt
egyertelmuen latszik, hogy formaban keszult, tokeletesen egyformara
sikerultek. Az etbevono massza leginkabb nugat izu.
Az alkoholos meggy eleg gyengere sikerult SZVSZ.
Vegul ugyan 599-el kezdodik a kodszama, de nekem csalodast keltett.
J. Zsoka
|