Sziasztok konyhások !
Papaya magokat kaptam még tavaly .A baj csak az ,hogy hasznalati utasitas
nelkul.Tehat szeretnem megtudni mikor lehet elultetni , milyen talajt szeret
, birja e a magyar klimat, vagy mindjart uveghazba tegyem .A Google
keresoben a cimszo alatt semmi hasznalhato infot nem talaltam.Ha valaki
ismeri ezt a novenyt ,vagy van otlete hol erdemes keresni valami
szaktanacsok szivesen vennem a jo tanacsot.
udv Tamas
|
Sziasztok :-)
Regebben foglalkoztunk ettermek ajanlasaval/nemajanlasaval.
Ez a dolog ugyan mar regen lecsengett, de nemreg egy olyan jo helyen
ettem egymas utan 2 napon is, hogy ugy gondoltam, megosztom veletek.
Aki Sopronban jar, ki ne hagyja a Jegverem ettermet!!!
Eloszor meg az utra keszulodve talalkoztam a weblapjukkal. Mar azt is
kulon elmeny vegignyalazni, kulonos tekintettel az etlapra :
http://www.jegverem.hu
Azt hittem, hogy csak az "arcuk" nagy, mikor az ooooriasi adagokrol,
meg a hires szakacsaikrol irnak. Hat nem... Nagyevonek ismernek, de az
ebed utan (holott nem ittunk alkoholt) a kedvesemnek kellett
szabalyosan kitamogatni :)) A mennyiseg tehat megvolt... a minosegrol
annyit, hogy barmit is ettunk, abban a kategoriaban nem ettem meg
finomabbat az orszagban.
Cimuk:
H-9400 Sopron, Jegverem u. 1.
(+36) 99/510-113,
--
Udvozlettel,
Kaskoto Mihaly mailto:
|